Kdyby, chyby...

Kdyby jsou chyby… to znáte určitě všichni moc dobře. Poučit se bývá složité a ne každý z nás to dokáže. Při stěhovacích akcích jsme se s podobnými záležitostmi setkali mockrát.

Kdybychom se vám ozvali dřív… Kdybychom to nezkoušeli sami… Jsme rádi, že vám nakonec můžeme být nápomocní. Na druhou stranu rozhodně neopovrhujeme nikým, kdo si stěhování chce zajistit svépomocí. Víme, co to obnáší a máte v tomto směru náš obdiv. Jen je třeba počítat, že ne vždy je to nejlepší možné řešení.

Stěhovací firma má potřebné vybavení, zaškolené pracovníky a harmonogram, kde s vaší akcí počítá. Když se spolehnete na sebe, tak musíte naplánovat vše do posledního puntíku a doufat, že slíbené pomoci do toho nic nevleze a nenechá vás na holičkách. I to se může stát a někdy je to nezaviněné, prostě dotyčný nakonec třeba nemůže ze své práce atp.

Vždy si tedy pečlivě projděte všechna PRO a PROTI a podle toho se rozhodněte, jestli oslovíte stěhovací firmu či nikoli.

Zkuste to a uvidíte

Za zeptání nic nedáte. Pokud se spojíte se spolehlivou firmou, pak vám nezávazně nacení vaši akci. V případě souhlasu si stanovíte termín a začnou přípravy celé akce. Znáte pak cenu – buď konečnou, nebo například hodinovou sazbu s tím, kolik času akce dle zadání zabere. To je často výhodné v tom, pokud si během akce rozmyslíte, že je třeba zajistit ještě něco dalšího, s čím jste nepočítali. Víte o kolik se může případně zakázka navýšit. Žádné skryté poplatky, které by vás mohly nemile překvapit.

Stěhování bez dřiny nabízí své služby domácnostem i firmám a to i v případě nepříznivých podmínek. S blížícím se podzimem a zimou pak oceníte i možnost zajištění stěhování v horských oblastech – jsme připraveni i na sněhové podmínky.

Vaši stěhováci.